تبلیغات با پیامک (SMS)
تبلیغات پیامکی از زمانی که تلفن های همراه وارد بازار شدند شروع شدند. ابزار تبلیغاتی قدیمی اما پر استفاده که هنوز هم از آن استفاده می شود. بازاریابی پیامکی کمی با بازاریابی محتوایی آنلاین متفاوت است. نمی توان از سامانه پیامکی به عنوان تراکت تبلیغاتی استفاده کنیم. اگر تبیلغات پیامکی و محتوای آن هدف مند نباشد جز هزینه کردن نتیجه دیگری برای ما نخواهد داشت.
کاربرد سامانه پیامکی
- خدمات امنیتی (رمز عبور – کد تایید برای خدمات آنلاین)
- خدمات آنلاین(تاییدیه خرید، موجودی کیف پول)
- معرفی کالا و خدمات
- اطلاع رسانی محلی و کشوری برای سمینارها و همایش ها
محتوای پیامک SMS:
محتوا باید انتقال دهنده یک پیام باشد. پیامی که به راحتی به ذهن کاربر منتقل شود تا ترغیب شود اقدامی را انجام دهد که( منجر به خرید/وارد شدن به وب سایت یا اپلیکیشن / تماس / یا تایید پیامک) باشد.
چند توصیه مهم:
- از متن و شعار های پر استفاده پرهیز کنید.
- بعد از هر دوره ارسال پیامکی شعار یا متن تبیلغاتی را عوض کنید.
- با مخاطب راحت باشید و صمیمی.
پیامک مارکتینگ ( سامانه پیامکی ):
با گسترش کسب و کارها همه ما علاقه به مطرح کردن کسب و کار خود داریم و به دنبال یک راه کم هزینه و پر بازده هستیم . یکی از روش های بازاریابی کم هزینه و پر بازده پیامک مارکتینگ می باشد یعنی همان پیامک های تبلیغاتی ارسالی بر روی تلفن های همراه.
یکی از کم هزینه ترین و موثر ترین راه های بازاریابی می باشد. که در کمترین زمان به راحتی بتوانید به نتیجه مطلوب برسید.
در قالب پیامک شرکت برند یا محصول خود را به دیگران معرفی می کند.
به صورت کلی جذب و نگهداری مشتری به صورت پیامک تعریف می شود. جزء ارزان ترین روش ها می باشد.
ارسال پیامک تبلیغاتی برای کسب و کار های مختلف ضروری می باشد و به نسبت شبکه های اجتماعی و سایر روش ها نتیجه بهتری می دهد.
خلاقیت در پیامک مارکتینگ نقش ویژه ای دارد باید محتوا پیام خود را به گونه ای طراحی کنید تا مخاطب به بازکردن پیام مشتاق شود و از طریق لینک و شماره تماس پیگیر شما باشد.
به دو شیوه می توان آن را انجام داد:
تبلیغات با پیامک: پیامک تبلیغاتی خود را برای مخاطبان ارسال می کنید اما نمی دانید که مخاطبان به این محصولات علاقه مند هستند یا خیر.
بازاریابی اجازه ای با پیامک: پیام خود را فقط برای کسانی که در خبر نامه شما عضو هستند ارسال می کنید و آنها خود اجازه ارسال پیامک را به شما داده اند.
هدف از استفاده از پیامک مارکتینگ:
- یادآوری مجدد خودتان به مشتری
- جذب مشتری جدید
- معرفی خود و برند خود
ویژگی های پیامک مارکتینگ:
- زمان بندی در ارسال: به صورت هفتگی و ماهانه زمان بندی صورت می پذیرد.
- ارسال کد تخفیف: یکی از روش های جذب و افزایش وفاداری مشتری می باشد.
- پیامک مناسبتی: با تبریک روزهای خاص مشتری سورپرایز می شود.
- لینک وب سایت: با گذاشتن لینک وب سایت مشتری را به سمت سایت هدایت می کنید.
ویژگی های پیامک مارکتینگ:
- زمان بندی در ارسال: به صورت هفتگی و ماهانه زمان بندی صورت می پذیرد.
- ارسال کد تخفیف: یکی از روش های جذب و افزایش وفاداری مشتری می باشد.
- پیامک مناسبتی: با تبریک روزهای خاص مشتری سورپرایز می شود.
- لینک وب سایت: با گذاشتن لینک وب سایت مشتری را به سمت سایت هدایت می کنید.
معایب پیامک مارکتینگ:
قطع پیام های تبلیغاتی: بسیاری از اپراتور ها امکان قطع پیامک تبلیغاتی را برای مشترکین خود می گذارند.
عدم امکان پیام چند رسانه ای: امکان ارسال عکس یا ویدئو و صدا وجود ندارد.
کوتاه بودن پیام: طولانی بودن پیام های تبلیغاتی خسته کننده می باشد. مخاطبان هم متن پیام را نمی خوانند و فقط متن های خط اول دیده می شود. پس از متن های کوتاه باید استفاده کرد.
نکات مهم در پیامک مارکتینگ:
طول متن: پیام تا حد امکان کوتاه باشد. پیام بلند خوانده نمی شود.
تیتر: اولین خط پیامک خیلی مهم است چون بر روی صفحه نمایان می شود، پس باید حس کنجکاوی را در کاربر برای باز کردن پیام بوجود آورد.
استفاده از نشانه ها (“: ( در پیام باعث جلب توجه می شود.
استفاده از لینک و شماره تماس برای ارتباط گرفتن کاربران با شما از موثر ترین روش ها می باشد.
چند فرمت مختلف از پیام تهیه می شود و ارسال می شه هر کدام بازخورد بهتر داشت مورد استفاده قرار می گیرد .
زمان زیادی احتیاج ندارد فقط باید یک متن زیبا و کوتاه نوشته شود و با زدن یک دکمه برای هزاران هزار نفر ارسال می شود.
سازگار با انواع گوشی ها و نسخه ها باشد.
دوست دار محیط زیست: با تبلیغاتی که کاغذی نیست می توان به طبیعت هم کمک کرد. با این روش احتیاج به نگهداری برگه تبلیغاتی برای مشتریکن هم احتیاج نیست.
شخصی سازی: مخاطبان را براساس سن، شغل و میزان تحصیلات تقسیم بندی کنید.
مراحل پیامک مارکتینگ:
تعیین لیست مخاطبان براساس علایق، سن و جنسیت
متن پیامک خود را آماد می کنید. باید از متنی استفاده کنید که اثر بخشی بالایی داشته باشد.
زمان مناسب برای ارسال را تعیین می کنید که با توجه به پیام کدام زمان برای ارسال مناسب تتر است.
آنالیز مخاطبان و پیامک ارسال شده
تعرفه پیامک مارکتینگ:
برای محاسبه هزینه این بازاریابی با توجه به پنل انتخابی شما صورت می گیرد .
با توجه به تعداد پیامک ها و مخاطبین هزینه هر پنل متفاوت می باشد.
سامانه پیامکی:
سامانه پیامکی واژه ایست که حداقل یکبار در دنیای امروز به گوش همگان خورده است. ما به صورت روزانه با پیامک های تبلیغاتی روی گوشی های تلقن همراه خود مواجه می شویم و از این طریق توانستیم با شرکت های بسیاری آشنا شویم و از خدمات آن ها استفاده کنیم.
سامانه پیامکی در حقیقت امکانی هست که می توانیم با استفاده از آن پیامک های تبلیغاتی خود را برای دیگران و مشتریان بالقوه خود ارسال کنیم.
سامانه های پیامکی چه امکاناتی را در اختیار ما قرار می دهند؟
شارژ حساب به صورت آنلاین یا نقدی:
زمانی که شما با شرکت هایی که زیر مجموعه مخابرات هستند قرار داد می بندید پنلی در اختیار شما قرار می گیرد که می توانید به وسیله آن حساب خود را شارژ کرده و اقدام به ارسال پیامک تبلیغاتی کنید. یکی از مزایای پرداخت آنلاین این است که در هر ساعت از شبانه روز می توانیم اقدام به شارژ حساب کاربری خود کنیم. اکثر مشتریان سامانه پیامکی حساب خود را به صورت آنلاین شارژ می کنند اما در صورتی که مشکلی بروز پیدا کند به صورت نقدی نیز امکان شارژ حساب کاربری وجود خواهد داشت.
پشتیبانی فنی به صورت شبانه روزی:
جهت اطمینان خاطر، مشتریان می توانند در صورتی که اشکالی فنی در سامانه پیامکی ایجاد شد از نعمت پشتیبانی بهره مند شوند. تمامی کارمندان سامانه پیامکی در تمام ساعات از شبانه روز هوشیارانه مشکلات فنی مشتریان را حل خواهند کرد.
انتخاب شماره های تبلیغاتی نا محدود:
زمانی که پنل اختصاصی برای ما ساخته شد می توانیم به شماره های تبلیغاتی به صورت کاملا نا محدود دسترسی داشته باشیم. با انتخاب هر کدام از این شماره ها، آن شماره به صورت اختصاصی برای پیامک های ما آماده سازی خواهد شد.
اجرای مسابقه و پرداخت جوایز:
یکی از جالب ترین اقداماتی که سامانه های پیامکی در اختیار ما قرار می دهند همین برگزاری مسابقه های مختلف است. ما می توانیم از مخاطبین خود بخواهیم در قبال ارائه یکسری از اطلاعات به ما در مسابقات شرکت کنند و بین آن ها قرعه کشی انجام دهیم.
نظر سنجی و تجزیه تحلیل نظر مشتریان:
سامانه های پیامکی این امکان را به ما می دهند که با استفاده از امکاناتی که در اختیار ما قرار داده اند بتوانیم از مشتریان خود نظر سنجی بخواهیم و سپس بتوانیم نظر سنجی آن ها را تجزیه تحلیل کنیم. تجزیه تحلیل نظرات مشتریان می تواند روی پیدا کردن نقطه ضعف های ما موثر باشد. زمانی که ما نقطه ضعف هایمان را پیدا می کنیم متوجه می شویم که در چه مواردی باید بیش تر سرمایه گذاری کنیم و در چه مواردی سرمایه گذاری ما بیهوده بوده. در نتیجه بازدهی تبلیغاتی ما بالاتر رفته و در نهایت می توانیم در میان رقبای خود حرفی برای گفتن داشته باشیم.
ارسال پیامک بدون نیاز به اینترنت:
برخی از افراد علاقه مندند خودشان بدون استفاده از اینترنت و با استفاده از گوشی شخصی خود پیام های اختصاصی را به گروهی از مشتریان خود بفرستند. این امکان برای این افراد فراهم می شود که با استفاده از گوشی شخصی بدون هیچ نگرانی خودشان به مشتریان خود پیامک بفرستند و ارتباط صمیمانه تری با آن ها داشته باشند.
ذخیره پیامک های دریافتی:
زمانی که مخاطبین ما برای شرکت در یک مسابقه یا قرعه کشی عددی را برای شماره ما ارسال می کنند سامانه پیامکی این امکان را برای ما فراهم می سازد که بتوانیم شماره آن ها ذخیره کنیم تا در آینده از آن ها استفاده بهینه ای کنیم. بسیاری از کسب و کار های کوچک و بزرگ، اینترنتی و سنتی با دریافت شماره تماس مشتریان و اضافه کردن آن ها به دفترچه تلفن خود به بانک اطلاعاتی بسیار مهمی دسترسی پیدا می کنند و آن ارتباط مستقیم با مشتریان است. این شماره های تماس این امکان را برای شما مهیا می سازد که با استفاده از بازاریابی تلفنی بتوانید مشتریان قدیمی خود را مجاب کنیدکه دوباره از محصولات شما استفاده کنند. قریب به هفتاد درصد سود کسب و کار ها به دلیل خرید مشتریان قدیمی از آن ها است و در نتیجه ارتباط دوباره با مشتری می تواند آن ها را از زیان و ضرر های بسیاری نجات دهد.
افزودن شماره های تماس از فایل اکسل به دفترچه تلفن پنل شخصی
مسلما اگر ما شماره تماس های بسیاری از مشتریان خود داشته باشیم وارد کردن تک تک آن ها به پنل سامانه پیامکی کاری سخت و طاقت فرسا خواهد بود. به همین منظور امکان آپلود فایل اکسل در دفترچه تلفن پنل شخصی به وجود آمده که به وسیله آن بتوان در کوتاه ترین زمان ممکن هزاران شماره تماس را وارد پنل کرد. در باب این موضوع باید به این نکته توجه داشته باشیم که شماره های تماس ما باید از همان ابتدا در فایل اکسل ذخیره سازی شوند. ذخیره سازی اطلاعات مشتریان در فایل اکسل نسبت به نوشتن آن ها به صورت دستی فواید بسیار زیادی دارد. برای مثال می توانیم در کم ترین زمان ممکن شماره یک مشتری به خصوصی را در میان هزاران شماره دیگر سرچ کرده و او را پیدا کنیم. در نتیجه به کسب و کار ها توصیه می شود که چنین اطلاعاتی را به صورت آنلاین در اکسل ذخیره سازی کنند.
البته این قابلیت فقط در پنل های سامانه پیامکی خلاصه نمی شوند. ما می توانیم پس از ارسال پیامک های تبلیغاتی به مخاطبین و مشتریان خود تاریخچه ارسال پیامکی را هم به صورت اکسل در کامپیوتر شخصی خود نیز ذخیره سازی کنیم.
بسیاری از کسب وکار ها تنها از همین راه توانستند متوجه شوندکه چند درصد از مشتریان آن ها تنها با ارسال یک پیامک به خرید از آن ها ترغیب شده اند. هم چنین این اطلاعات نشان می دهد که کدام یک از این پیامک ها درصد بیش تری از مشتریان را ترغیب کرده و با استفاده از آزمون و خطا بتوانیم بازدهی تبلیغاتی خود را افزایش دهیم.
تخصصی سازی مخاطبین هدف شما:
یکی از اصلی ترین و پر کاربرد ترین امکاناتی که سامانه های پیامکی در اختیار ما قرار می دهند انتخاب مخاطبین هدف ماست. برای مثال ما می خواهیم پیامک های تبلیغاتی ما برای آقایان ارسال شود. حتی می توانیم سن این افراد را هم مشخص کنیم. مثلا آقایان بین سنین 20 تا 35 سال در استان البرز.
با استفاده از این امکانی که سامانه های پیامکی در اختیار ما قرار داده اند می توانیم به بهترین شکل ممکن مخاطبین هدف خود را از کسب و کار خود مطلع سازیم. با وجود این ویژگی می توانیم مطمئن باشیم که ما با استفاده از سامانه های پیامکی تیری در تاریکی نمی اندازیم و پیامک های ما هدفمند سازی شده اند.
این کار نه تنها بازدهی تبلیغاتی را در سامانه های پیامکی بالا خواهد برد بلکه ارسال پیامک را برای ما با ارزش می کند. این بدان معناست که ما استفاده از سامانه های پیامکی را همواره در لیست تبلیغات های پر بازده خود ثبت خواهیم کرد.
ارسال پیامک به صورت دوره ای:
می خواهید ماهی یکبار بدون هیچ دردسری پیامک های تبلیغاتی ارسال کنید؟ سامانه های پیامکی این کار را برای شما انجام خواهند داد. یکی دیگر از ویژگی های بسیار مهمی که این سامانه های پیامکی دارند این است که می توانیم به وسیله آن ها پیامک های دوره ای ارسال کنیم. این دوره ها می توانند به صورت روزانه، هفتگی، ماهانه و سالانه باشند. با فعال کردن این ویژگی در پنل پیامکی خود می توانید بدون هیچ نگرانی مطمئن باشید که پیامک های شما طبق تاریخ به خصوصی به دست مخاطبینتان می رسد.
اختصاصی سازی پیامک برای مخاطب شما:
در دنیای پر رقابت امروز افراد جامعه در دنیایی از تبلیغات غرق شده اند. بسیاری از افراد دیگر آن طور که باید توجهی به پیام های تبلیغاتی ندارند و آن ها را سریعا حذف کرده و یا بلاک می کنند. در نتیجه با کمی خلاقیت می توان مخاطبین بسیاری را متوجه پیام ما کرد. یکی از این خلاقیت ها ذکر نام مخاطب است. سامانه های پیامکی می توانند با ذکر نام مخاطب ما این لطف را در حق ما انجام دهند.